Хотел на брега на Черно море

Елегантният хотел „Селена „е разположен на брега на Черно море. Само  една зелена морава е разстоянието което трябва да преминете, за да докоснете златистия пясъчен плаж .Уникалната морска панорама предложена от стаите на хотел” Селена” ви гарантират удоволствието да се полюбувате  на красивия морски залив и старинната част на град Созопол целогодишно.

Красивите нощни светлини на стария град ,отразени в дълбините на Черно море ви пленяват с магията и тайнството на миналото .Откритите  панорамни тераси на ресторант и лоби бар ”Селена” ви дават възможност да почувствате морския бриз на брега  на Черно море  ,дискретно оттеглени от глъчката на многобройните туристи.
 

Хотел на брега – удобство или лукс?

Много хора избират случайно своят хотел, в който ще прекарат няколко дни от лятната си отпуска. Често ентусиазирани, не мислим толкова за детайлите при избора си от предложения за почивка. Но един такъв детайл като това, дали хотела е на брега на морето може да направи още по – приятна почивката и да придаде още незабравими спомени, за които дълго ще разказваме на приятели и колеги. Но защо на брега?

Хубавото на това, хотела да е до брега, че гостите на хотела могат бързо да стигнат до плажа – например Хотел Селена се намира на 15 метра от плажа, което реално значи, че по всяко едно време гостите могат да отиват до пясъка и да се връщат без да си губят времето в ходене по жегата, а усвояват това време в почивка и релакс на шезлонга на плажа или на басейна от хотела с коктейл в ръка.

Вместо да отидете 2 пъти на плаж ( сутрин и вечер ), то като ви е наблизо, може да посетите плажа поне 5-6 пъти за по 1-2 часа и между това време да ползвате удобствата на хотела. Това е една изключително добра привилегия, защото по всяко време може да влезете в хотела и да поръчате разхладително питие, да си починете от жаркото слънце или да се приберете да отпочинете в хотелската стая.

Определено си заслужава да се помисли за този критерий при избор на хотел от туристическа агенция или туроператор. Особено удобно е, когато гостите са семейство и носят много багажи със себе си – понеже плажа е на близо, багажа бързо и лесно може да бъде донесен на пясъка, а семейството може да се наслади на почивката, което дефакто е и основната идеята на отсядането в хотела. Твърде вероятно е хотелите по брега да изискват по – високи бюджети за вашата почивка, но в крайна сметка всеки хотел се стреми да предложи повече от хотелиерските услуги за цената, която плащат гостите. Затова може да си позволите да наемете стая в хотел на брега на морето – на първа линия от плажа и сутрин, когато закусвате да наблюдавате изгряващото слънце и да вдишате полезните йодни изпарения от морската вода, а след закуска да се разходите по все още студеният пясък.

 

Подарете си това приятно изживяване – на вас и вашето семейство или приятели – така ще усетите повече наслада от лятната морска почивка.

Горещи оферти

eXTReMe Tracker