Нова Година в Созопол

Примамлива оферта за Нова Година 2011 ви очаква в хотел Селена ,на брега на морето,в град Созопол.Тук не просто ще се забавлявате. Вие ще изживеете една незабравима емоция опитвайки изкусителни ястия, отпивайки ароматно вино с много настроение и изненади. Посрещнете 2011 г. с много надежда и специална отстъпка от 10% за всички резервации направени и предплатени до 01.12.2010 г.
За малките палавници сме подготвили нещо специално!
 

Нова година е не просто повод за забавление, това е време на емоционални изживявания, а защо не и нови запознанства. Хотел „Селена” в Созопол е идеалното място за вашето новогодишно парти или тиха вечеря, защото, макар и зима, на брега на морето е спокойно и незабравимо. Ресторантът на хотелския комплекс предлага вкусни ястия съобразени с всяко индивидуално предпочитаниe; специално за новогодишното празненство може да поръчате определено вегетарианско или меню по ваш вкус; може да разчитате и да се доверите изцяло на нашите професионални готвачи. За повдигане на градуса новогодишният куверт включва няколко вида алкохол както и безалкохолни коктейли или напитки. Нужно е предварително да обсъдите менюто и куверта с представител на хотел “Селена” и така да направите резервацията, която, от своя страна, трябва да се случи няколко месеца предварително. Има специална отстъпка от 10% за всички резервации направени и предплатени преди 01.12.2013.

Хотел „Селена” ще се погрижи изцяло за вашия празник със семейството или с приятели. Празничният ваучер включва вечеря, програма с DJ и нощувка в прекрасния хотел разположен на брега на морето. Ваучерът може да бъде и за цялата ваша компания от приятели; тогава, ако желаете, можете да изберете специални допълнения, за незабравимото посрещане на новата година, която е винаги повод за нови мечти и копнежи.

Децата под 12 години обикновено биват настанявани в стаята на родителите с допълнително легло, но ако желаете да направите различна резервация, ние сме готови да предложим индивидуални конфигурации. Можем да предложим и специална програма с аниматори за по-малките деца, които да бъдат изненадани приятно; така те ще се забавляват, а вие ще прекарате спокойно и качествено време с партньора или приятелите си.

Новогодишната оферта на хотел „Селена” в Созопол е истински примамлива, тъй като крайморският град е не само летен курорт, но също и много вълнуващо зимно място за почивка и забавление. Морето, макар и студено, е прекрасен източник на новогодишни вълнения и желания изпратени към бурните му води.


Горещи оферти

eXTReMe Tracker