Сватба на плажа

 

Сватба на морето – предизвикателство или лукс?

Превърне вашата сватба в мини – хавайско преживяване – боси по плажа и свежа декорация с цветя и подходяща лятна музика, може да ви въведе в магическа атмосфера и да дари вашият сватбен ден с невероятни емоции и незабравими моменти.

Представете си сватбена вечер на брега на морето, шумът от леките вълни, неформална атмосфера, а вашите приятели и роднини танцуват и се забавляват. Да, това може да бъде вашата сватба, стига да проявите достатъчно желание. Но нестандартното решение изисква повече творчество и повече работа за постигането на перфектните резултати – едно уникално и запомнящо се сватбено празненство, за което ще се говори дълги години. Ако вече сте се убедили, че вашата сватба трябва да е на плажа, то вариантите и начините за провеждането и са доста. Не забравяйте да изкарате разрешително от съответното кметство.

Разбира се декорите и платформите, върху които ще бъде построено временната сватбена „постройка“ трябва да бъдат сравнително удобни за гостите – като например да се постави настилка, върху която може да се ходи и да се танцуват сватбените хора и танци, също така да се помисли за навес, в случай, че завали проливен дъжд.

Този тип сватба на открито изисква някои по – специални подготовки:

Декорацията

Имате възможност да декорирате със:

·         свещи – особено когато започва да се здрачава, свещите ще придадат топла атмосфера и ще увеличат приятното усещане.

·         цветя –  те ще придадат празничното сватбено настроение, като за специално веднъж в живота събитие

·         гердани от цветя за гостите – защо да не се позабавлявате и да разчупите малко сватбеният ритуал? Това ще гарантира удоволствието и забавлението на всички

·         подходящи леки мебели, които ще са достатъчно стилни и в същото време ще си изпълнят добре предназначението.

·         подвижен навес, който ще ви предпази от евентуален дъжд

Кетъринга

Какво е сватбата без храна и напитки? За вашето плажно парти може да използвате по – леки алкохоли и храни. За алкохол е препоръчително освен стандартните да сложите и вермути, защо не и да наравите летни коктейли ( дайкири, мохито ). В списъка на храната може да включите спокойно студени плата и плодове. Може да се консултирате със специалист и храната да е подходяща за лятото и да са в унисон с морската тема на сватбата.

Другите детайли

Не забравяйте за останалите детайли – музиката – традиционните български хора, след това блусове и балади и за десерт – съвременните музикални хитове. Тя е основна част от създаването на парти атмосферата и би следвало да бъде добре подбрана. Химическите тоалетни за едно такова събитие са задължителни – проучете възможностите и наемете няколко. Друг основен детайл е да електрифицирате вашето събитие – да намерите начин да прокарате ток, който е необдхоим за музиката и лампите за осветлението.

Сватба на морето на открито – мисията е възможна, стига да имате желание да я осъществите. Може да препоръчате на вашите гости хотел на брега на морето, в който да се настанят удобно, за да бъде близо до мястото на празнуване на сватбата – това ще улесни не само тях, но и вас като основен организатор. 

Горещи оферти

eXTReMe Tracker