Ресторант за годишнина

 Персоналът на хотел „Селена” в Созопол е готов да се заеме с организацията на вашата годишнина – било то от сватбата или отбелязването на юбилей. Созопол е уникален град със стара и нова част, а хотелският комплекс е разположен точно между двете на 20м. от плажа; какъв по-хубав начин да отпразнувате романтичната си годишнина от това да изберете нашия ресторант и дори да пренощувате в двойна стая, студио или луксозен апартамент с хидромасажна вана по избор.
Менюто на ресторанта предлага ястия за всеки вкус, но общото между тях е, че са изключително здравословни, тъй като се стремим да подбираме само био продукти от местни независими производители, които познаваме лично; дори рибата в менюто е уловена от брега на Созопол и рибарите са наши дългогодишни приятели. Приятелското отношение се предава чрез храната и вие със сигурност ще се почувствате като у дома си сред приятели на вашия специален празник, но в същото време ще сте в луксозната обстановка на ресторант „Селена” с пълен изглед към плажа и примамливите морски води; със сигурност ще се влюбите в прекрасната гледка към морето и светлини на стария град. Откритите панорамни тераси предлагат назабравими усещания в топлите морски вечери.Ресторантът е идеалното съчетание на стил и кухня, които могат да задоволят и най-големите изисквания.
Ресторант „Селена” е подходящ както за голяма компания, която може да поканите на вашето тържество, така и за интимна вечер на свещи, с която да отбележите вашата поредна годишнина на щастливо съжителство. Това е мястото, в което ще се забавлявате цяла вечер, а след това ще си тръгнете с усмивка и с въпроса кога пак ще го посетите. За следващата годишнина? Да, разбира се! А защо не и преди това!
Очакваме ви с отворени врати и перфектно обслужване, което ще ви накара да се почувствате като кралски особи на вашата семейна годишнина. 
 
Горещи оферти

eXTReMe Tracker