Тийм билдинг на морето

 Хотел „Селена” е перфектното място на морето, което предлага разнообразни условия за тийм билдинг. Специалните ценови пакети включват интересни игри и програми за сближаване на колектива, като благодарение на прекрасното разположение на хотел „Селена” игрите могат да бъдат с морска, историческа или природна насоченост. Конферентната зала на хотела е оборудвана, така че да накара всеки да се почувства удобно, уютно, но и да предизвика креативност и въображение; има възможност за различни конфигурации на залата според специфичната насоченост на семинарните или състезателни игри. Допълнително, морската шир, която се открива непосредствено под прозорците на залата и стаите, зарежда с енергия и позитивизъм. Рано сутрин морските пари могат да накарат всеки да се почувства свеж и отпочинал за минути дори и без ритуала на пиене на кафе, който е толкова характерен за всеки офис.
Един от най-добрите начини за сближаване на колектива са приятните изживявания в неформална обстановка и спомените, които остават и за които ще се говори дълго между колегите. Хотел „Селена” предлага точно това; организиране на сплотяващи игри, забавления и програми; а всички останали допълнения като кафе паузи, интернет връзка, храна, застраховки са включени в тийм билдинг пакета. Нашият екип подхожда изключително професионално към нуждите на персонала на всяка фирма и според зададения бюджет се старае да осигури възможно най-добрите условия за провеждане на тийм билдинг на морето; така вашите сплотяващи срещи и игри със сигурност ще имат голям успех и още повече ще подсилят репутацията на фирмата или компанията ви.
Свържете се с нас, за да обсъдим и организираме индивидуална тийм билдинг програма за вашата фирма, която да предразположи служителите към истински колективна работа. Когато забавленията са споделени, няма начин впоследствие и работата да не е екипна и на ниво. Напрегнатата среда в офиса понякога създава разделение, но тийм билдингът на морския бряг в хотел „Селена” ще сплоти работния колектив за постигането на поставените високи цели. Успехът винаги се дължи на сплотения и добре работещ колектив; доверете ни се! 
 
Горещи оферти

eXTReMe Tracker