Великден в Созопол

 Великден е празник предпочитан за пътуване, тъй като е в топлите дни на пролетта, когато изживяването бива подсилено от събуждащата се за нов живот природа. Хубав начин за отбелязване на празника е кратка почивка в хотелски комплекс „Селена” в Созопол, който е разположен между старата и новата част на града. Намира се на 20м. от морския бряг и прекрасната плажна ивица; така че ако дните са достатъчно топли може да съчетаете Великденските празници с време на плажа и слънчеви бани.

Хотел „Селена” разполага с двойни стаи, студия и луксозни апартаменти с хидромасажни вани; построен по последни европейски критерии той е идеално място за приятна почивка за Великденските празници. Ранните резервации осигуряват 10% намаление от цената, а при резервирани 5 нощувки получавате 6-та бонус безплатно.

Великденският обяд и вечеря могат да бъдат включени в цената и така си гарантирате качествено празнично меню със здравословни съставки от био произход. Независимо от заявените нощувки, закуската влиза в пакета с услуги, както сауната, туристическата такса, застраховката и използването на фитнес уреди. Тъй като морската вода по Великденските празници е все още хладна, може да се възползвате от закрития плувен басейн на територията на град Созопол, който се намира на 4 минути пеша от хотел „Селена” и дава възможност както за плуване с приятели и семейството така и за интензивни тренировки.

Великден в Созопол може да бъде не просто приятно изкарване на празника, а запомнящо се изживяване с изненадите подготвени от хотелски комплекс „Селена”, ресторанта и лоби бара към него. Офертата е примамлива както за двойки, така и за семейства с деца и приятелски групи. Красивите светлини и нощният морски бриз ще направят Великденските дни истински разтоварващи и презареждащи; хотел „Селена” ще остане в сърцата ви, за да ви покани отново в уютната си обстановка през летните месеци.


Горещи оферти

eXTReMe Tracker