На море

 На море 2013 – 5 елемента на запомнящото се лято

Всяка година планираме предварително нашата почивка на море. Когато настъпи така дългоочакваното лято ние се влизаме в състояние на творческо бягство от ежедневието, за да се впуснем в серия от забавления, които морската ваканция ни предлага под формата на плажове, дискотеки с приятели или защо не и вечеря с любим човек в просторните ресторанти с гледка към морето. Очакванията са високи, а възможностите са безброй. Но кои са тези 5 елемента, които ще ни гарантират абсолютният минимум за добре изкарана лятна ваканция?

Дестинацията

Къде искате да прекарате вашата почивка? Може би това е най – важният елемент за вашата лятна ваканция. Твърде вероятно е предварително да знаете къде искате да почивате, но в случай, че не знаете, трябва да запитате вас и компанията, с която ще ходите „Какво искам да правя на почивката си?“ – някои хора обичат буреният нощен живот, други обичат да разглеждат забележителности, трети обичат да релаксират на басейна под сянката на палмите в хотела.

Компанията

С кого искате да отидете? Разбира се отговорът на този въпрос зависи в каква възрастова категория попадате. Ако сте млади, вероятно ще предпочетете компания на няколко приятели и приятелки с които да обикаляте нощните заведения вечер. Ако вече сте семейни, вероятно това е вашата семейна почивка, а целта ви са вечерните разходки на морски въздух и вечеря в ресторанти, например с  морски деликатеси.

Хотелът

Е, изборът на хотел е ключов за успешната ваканация, която сте планирали. Най – добре е да ползвате препоръка от приятели, което ще ви гарантира престой без проблеми. Ако все пак няма кой да ви препоръча хотел, може да погледнете сайтовете за ревюта на хотели от типа на TripAdvisor. Традиция е на запад, когато гостите отсядат в хотел да напишат отзив в подобен род сайтове и да разкажат как са изкарали своята ваканция в хотела и да коментират обслужването му. Високият професионализъм  и ниво на обслужване на хотела много се цени от гостите.

Местата

„Къде ще ходим?“ – би било добре предварително да се запознаете с местата, културните забележителности, нощните заведения и ресторантите, които ще посетите с вашата компания. Така ще бъдете предварително подготвени и няма да се получат неприятни изненади. А и останалите хора могат да си кажат мнението предварително.

Нощен живот

Ако сте от хората, за които баровете и дискотеките са съществена част от нощните забавления, то би било добре да научите кои са култовите барове - всеки курорт разполага с поне едно известно култово място, което е пълно и няма места, а нивото на забавление е максимално.

Ако изпълните 5те компонента на запомнящото се лято, уверяваме Ви, че ще си изкарате едно незабравимо лято в приятна компания. Настроението и позитивната нагласа към почивката са особено важни, за да може тя да протече весело и забавно. Наслаждавайте се на лятото и резервирайте вашата стая в хотел СЕГА!

Горещи оферти

eXTReMe Tracker