Ресторант на брега на морето и страхотни рибни деликатеси

                Октомври е и топлите дни отминават като бързо течаща река. Сега е момента, когато можете да се насладите на голямо разнообразие от риба.            

                Сгушен в залива на Созопол, едно райско кътче, ресторант „Селена“ предлага богато разнообразие от различни рибни деликатеси. Приготвени с любов от невероятните готвачи, не можете да си позволите лукса да не опитате лефера, калкана, чернокопа или калмарите. Ще бъде престъпление да пропуснете. 

                Да поседите с чаша вино в ръка и да наблюдавате как вълните се гонят само на една ръка разстояние е невероятно. Атмосферата създава уют и домашен комфорт. Но някак си картината не е пълна. Дори само един поглед върху снимката на рибните ястия предизвиква  желанието да опитате. Няма смисъл от съпротивление. Постоянно се прокрадва в мислите усещането, че трябва да вкусите това парченце любов. 

                И как няма да е така? Та рибата е толкова вкусна и полезна. А и това невероятно местенце. Задължително е да го посетите и да се убедите сами. Делата говорят повече и от най-изкусните думи. Така че оставям на вас сами да разберете думите ни. Елате и проверете! Не губете нито минута повече.

В.К.

Горещи оферти

eXTReMe Tracker