Фирмено парти в хотел „Селена”, Созопол

 Фирмено парти в ресторант „Селена” в Созопол е прекрасно решение, тъй като може да съчетаете приятна почивка за ден или два и сближаване с колектива на вашата компания. Целият ресторант може да бъде резервиран само за вас, за да можете да организирате истински приятно и ползотворно празненство тип тийм билдинг. Има доста игри и програми, които могат да бъдат заложени в един пакет с услуги за фирмено парти в ресторант „Селена”.

Не е нужно партито да е изключително екстравагантно или луксозно, за да се хареса на всеки; нужно е просто атмосферата да е приятна, музиката да е на ниво, а храната вкусна и лека; питиетата също са от значение; а всичко това и още предлага хотел „Селена”. Отблясъците на морската вода, която е на метри от хотела, правят партито екзотично и разпускащо за всеки един служител. Организаторите могат да помислят и за малки подаръчета с логото на фирмата, може да е комплект химикали, тефтер и калкулатор или настолен часовник; така служителите ще имат нещо за спомен, което да ги стимулира и обединява.

При по-ограничен бюджет, обаче, си струва да се вложат по-голяма част от парите в кейтъринг и повече куверти, за да има места за всички в ресторанта и да се дадат семпли картички с хубави послания. Заложете и на игрите, които са в изобилие в хотел „Селена”; поради близостта до морето, фирменото парти може да продължи на плажа или през деня да се организират игри на открито, а вечерта -  приятна почивка в ресторанта и лоби бара. Ако е нужно да се поработи преди парти или да се изнесе лекция, хотелът разполага с добре оборудвана конферентна зала и интернет; кафе паузите, застраховката и храната са според зададения бюджет и влизат в направения пакет с услуги. Свържете се с нас за доуточняване на подробностите и изработване на програма за фирменото парти или среща.


Горещи оферти

eXTReMe Tracker