Сватба на брега

 

Сватба на плажа

 

Организирането на сватба на плажа не е много по – различно от организирането на традиционна сватба. Разбира се, събитието на открито крие някои рискове и не знаете каквоможе да се случи и трябва да сте подготвени за тях. По – долу ще напишем един списък с идеи, подходящ за булки, които сами желаят да планират своята сватба:

Определете бюджета си

Може би основният въпрос е – с колко пари разполагате? Трябва да знаете предварително колко може да отделите, за да може да разпределите парите по различните разходни пера – ако е необходимо да премахнете или да добавите някой елемент от организацията на събитието. Бюджетирането ще ви позволи да имате ясен финансов план, който ще ви е опорна точка за сватбените разходи.

Определете броят на гостите си

Броят на гостите ще помогне да определите мястото за сватбата. Ако желаете сватба в тесен семеен кръг, то тогава е по - реалистично да изберете плажа като локация. От броят на гостите зависи броят столове, маси, какъв декор и украса ще се ползва и т.н. Имайте предвид, че трябва да пренесете всички тези неща до плажа, а често леките автомобили не могат да свършат тази работа.

Намерете точната локация

Открийте вашето сватбено кътче на плажа, като трябва да имате на предвид, че не трябва да е пренаселено ( ако в близост има плажен бар или друго заведение, то това няма да е много удачно поради ред причини ). Колкото по – изолирано е мястото, толкова по – добре, като разбира се е добре да търсите златната среда откъм достъпност, изолираност и възможност преди церемонията да се инсталира декора и да се поставят масите и столовете.

Определете подходяща дата

Датата е от ключово значение, защото от това зависи общият бюджет. Тази сезонност на сватбите позволява да планирате подходяща дата на приемлив бюджет, затова може да сте гъвкави и да определите какво искате да постигнете. Предвид, че сватбата е на плажа, вероятно ще бъде необходимо да осигурите на вашите гости, а разбира се през лятото цените са най – високи.

Намерете подходяща рокля

Все пак трябва да решите дали ще е формално или неформално празненство. От това зависи вида на роклята. Сватбата на открито е по – голямо предизвикателство, отколкото стандартната дори откъм сватбената рокля. Важното е да е удобна заради пясъкът.

Поканите

Още в поканите може да заложите темата за сватбата на плажа и да я следвате чак до изпълнението и. Помолете агенцията да изработи дизайн на сватбените покани, който е подходящ за събитието на открито – така ще оставите приятно очакване в гостите и те ще знаят, че ги чака незабравимо преживяване.

Доставчиците

За реализирането на сватбата имате необходимост от различен тип услуги – доставка и аранжиране на цветя, музика или DJ, видеозаснемане, изработка на сватбена торта, евентуално кола под наем. Уверете се, че поръчвате от доказани професионалисти в областта си, за да придадете на събитието сериозно излъчване.

Сватбеният декор

Независимо дали ще заложите темата за плажа, декора може да бъде не чак толкова скъп. Самият плаж, морето, морският въздух и пясъка създават уникална и автентична атмосфера, на която гостите могат да се насладят. Най – добрият съвет, който можем да дадем да придържате декора изчистен – по – малко елементи, но достатъчно функционални.

Настаняване в хотел

Добре е да прецените офертите, които разглеждате и да вземете напредвид факта, че локацията на хотела е от съществено значение. Ако той е разположен в непосредствена близост от плажа, то изпълнението на задачите по сватбата ще бъдат доста улеснени и ще спестите много транспортни разходи. Трябва да прецените и финансовата възможност на гостите, за да може събитието да протече по план.

Доверете се на Хотел Селена като място за настаняване на гостите за вашата плажна сватба – резервирайте вашата дата СЕГА.

Горещи оферти

eXTReMe Tracker